BT I SENG MED FÆDRERETTIGHEDSBEVÆGELSEN, IGEN

Det er så anden gang, jeg har en hr. BT-journalist på mailen. Og anden gang han ikke får den historie, han gerne ville høre. Første gang handlede samtalen om Jørgen Saugsted, morfaren, der stod for “blodbadet i retten”. Denne gang om et hemmeligt netværk, der bortfører børn.

Det er en frygtelig god historie, som offentligheden tydeligvis skriger på at få, thi den vil fuldende deres kvindeopfattelse.

Og når Hvert 3. barn fortæller den, må den jo være sand. Hvert 3. barn skriver i sit oplæg til DR-Dokumentaren blandt andet:

I dag ser man derfor etablerede hemmelige netværk, hvor brændte forældre ukritisk hjælper andre forældre til udlandet med børnene – altså regulær organiseret børnebortførelse. DR har som nævnt netop vist et program, hvor en forælder hjælpes af et sådan netværk, og TV2 Østjylland tegnede et billede af et netværk i 2013.

Hvert 3. barn fabulererer i egen interesse, og deres mytespredning understreger igen, at de er en fædrerettighedsorganisation -– hvis nogen stadig skulle være i tvivl.

Hvert 3. barn er –– næst efter Foreningen Far, naturligvis –– den mest underlødige spiller på fædrerettighedsmarkedet i dag. Med underlødig mener jeg naturligvis, at de udbreder myter og konspirationsteorier til skade for voldsramte mødre og børn og henholder sig til forskning, der enten er hjemmelavet, ikkeeksisterende eller for længst forkastet i lande, der forskningsmæssigt er lysår længere fremme, end vi er her i landet.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *