Tines eksmand er psykopat

kend-din-psykopat.dk

Tines eksmand er psykopat – og hun kan ikke flygte, fordi hun har to drenge med ham

Tine har brug for hjælp. Har du også børn med en psykopatisk eksmand, og er du bekymret for dine børns trivsel? Har du udfordringer med at få “systemet” til at forstå, hvad der foregår? Så læs Tines ærlige beretning og de spørgsmål, hun tumler med. Tine vil meget gerne høre dine erfaringer, så svar gerne i kommentarfeltet. Alle navne i denne historie er ændret.

 

Tines historie:

Der er mange i min nære omgangskreds, der siger, at der skulle skrives en bog om mit liv eller at mit liv er som en soap opera! Ja det kan meget vel være, men det er ikke sjovt, når man er en del af den soap opera og det faktisk er en skrækkelig virkelighed, man ikke kan flygte fra.

Jeg vil fortælle jer om en lille del af mine mange udfordringer – den del der påvirker mit liv allermest, og som jeg ikke kan flygte fra. For tre år siden fik jeg endelig nok! Det havde taget mig så mange år med virkelig mange psykiske smerter og nedbrud af selvværd og troen på mig selv og nedbrud af værdighed – at tage mig sammen og blive klar til at forlade min eksmand (lad os kalde ham Jesper), som jeg havde været sammen med i 14 år.

Jeg var nået derud, hvor jeg ikke kunne leve i det mere – hvor jeg vidste at jeg måtte blive skilt for at overleve – han har aldrig slået mig, men han har øvet psykisk vold på mig i mange mange år. Han har trængt mig op af væggen eller ind i et hjørne og råbt mig ind i hovedet på en meget truende måde mange gange. Han har kaldt mig de grimmeste ting (bl.a. ”abe”, ”ko”, ”møgkælling”) – råbt ad mig, selv ude i haven hvor alle kunne høre det, fordi jeg havde gjort noget på en for ham forkert måde. Han har kastet ting efter mig. Han har smadret flere døre og lavet hul i væggen af raseri over mig. Han har lavet grin med mig over for venner og familie – på en hånlig og nedværdigende måde. Han havde/har ingen empati! Det var altid min skyld! Jeg gjorde altid alt galt. Jeg skulle altid forstå, hvor svært og hvor hårdt det var for ham. Da han friede til mig kastede han nærmest ringen i hovedet på mig – hvorfor kunne jeg ikke se at det var galt??? Hvorfor fik jeg to børn med ham? Jeg elsker selvfølgelig mine to drenge (Mikkel 10 og Oliver 13) over alt på jorden!!!!

Men det er jo desværre på grund af vores to drenge, at jeg ikke kan flygte fra min eksmand – at jeg nu tre år efter jeg flyttede har virkelig store udfordringer. Hver gang min eksmand laver et sindssygt stunt, tænker jeg (og mine venner, familie og kollegaer) at det da ikke kan blive værre – men der går ikke længe, så bliver det værre! Så finder han på endnu mere langt ude ting, der tager modet fra mig og ofte får mig til at reagere uhensigtsmæssigt og forkert – også over for drengene.

Læs hele historien her


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.