SUSANNE STAUN: SKILSMISSERNES VRAGGODS ER KVINDER OG BØRN

Politiken, 4. okt. 2016
Af Susanne Staun

[…]

Public service-medier arbejder også i den politiske visions tjeneste og har haft en afgørende rolle i udbredelsen af den herskende myte: Kvinder lyver, når de fremsætter beskyldninger.

Aldrig har så mange kvinder fået falske psykiske diagnoser eller mistet deres børn til grænseoverskridende mænd i forsøget på at beskytte deres børn, som et resultat af denne myte, der støtter den politiske dagsorden.

Det samme sker overalt i den vesterlandske verden.

Kun i Danmark er det statssanktioneret, og udlandet fordømmer os regelmæssigt, to gange alene i år, hvilket også ignoreres af det, der burde være den fjerde statsmagt.

Fædrerettighedsbevægelserne har held til at promovere en ligestillingsopfattelse – 5 til den ene, 5 til den anden – som er lige så primitiv, som Ligebehandlingsnævnet var, da det eliminerede muligheden for, at kvinder kunne være i fred på et hotel i København.

Kvinder og mænd er ikke ens og skal ikke behandles uden skelen til deres forskelligheder. Konsekvenserne af at lade, som om vold og pædofili ikke er et mandligt problem, er fatale.

Link til artiklen:

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.