Stop dig selv-Manu

Netværket Mor: Manu Sareen har begået endnu en bog. Ikke særlig vellykket, men lad os alligevel alle håbe, at han bliver i forlags-branchen og holder sig langt væk politik – for altid. Manu Sareens tid som socialminister er gudskelov overstået, for det har været en periode med store tilbageskridt for voldsramte kvinder og børns rettigheder.

Vi håber at Karen Ellemann formår at få ryddet lidt op efter ham…

 


 

Politiken, 12. november 2015 af Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen kalder Manu Sareens nye bog for et politisk karakterselvmord.

»MANU« hedder selvbiografien – med versaler, for vi skal åbenbart være på råbende fornavn med eks-politikeren. Han fremstår på coveret som en alvorlig og lidt lidelsesfuld mand, hvilket står i skærende kontrast til bogens indhold, der er stedvist lallende og hæmningsløst sludrende i sin udlægning af alt fra de første ungdomskærester til regeringsdannelsen i Det Sorte Tårn og konfettibomben, der gik af i skridtet på ham under Melodi Grand Prix.

[…]

I stedet for at debattere substans og måske reflektere over Radikale Venstres nedsmeltning, bliver vi fyldt med snak om menneske-Manu, Manu »på den der gode måde«, minister-Manu, gang-i-den-Manu og Bornholmer-Manu. Jeg savner stop dig selv-Manu.

For dem, der måtte tro, at manden har andet på hjerte end sig selv, må »MANU« være gruopvækkende læsning. Sareen får fremstillet sig selv som bordherren fra helvede. Som et menneske, der ævler løs om sin egen fortræffelighed uden at ænse, at borddamen forlængst er skredet. Som snakker om, at han vil drømme lidt mere, hvis han bliver minister igen, men om hvad ved vi ikke, så lad os håbe, det ikke sker.

[…]

Læs resten af Anne Sophia Hermansens anmeldelse her


 

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.