SØRINE GODTFREDSEN ØNSKER IKKE AT BRYDE TABU OM KVINDEHAD!!

Med sin artikel brillerer Sørine Godtfredsen i at vise hun slet ikke har forstået hvad det er kvindehad og sexisme handler om. Desværre er det kvinder, som hende der stiller andre kvinder endnu dårligere samfundsmæssigt, på ligestillings området og hvad angår fysisk og psykisk vold.

Sørine Godtfredsen søger for at vedligeholde tabuet omkring kvindehad og sexisme. Hun udviser manglende overblik, så man næsten krummer tæer.

Netværket Mor vil gerne rose deltagerne i DR2-programmet “Ti stille, kvinde”. Vi synes I udviser et stort mod ved at sættes fokus på et meget alvorligt og stigende problem. Det skal I have tak for!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

GOTFREDSEN: KVINDER LAVER SELVMÅL I DR-SERIE
20. november 2014

DR 2 afsluttede i denne uge serien ”Ti stille, kvinde,” som efter Sørine Gotfredsens mening er et selvmål for kvindelige debattører

Nogle kvinder mestrer virkelig kunsten at placere sig selv i offerrollen. En af de store mediehistorier i de seneste uger har handlet om den barske medfart, kvindelige politikere og debattører kan få, når de stiller sig frem og bliver kaldt grimme ting. Og måske ligefrem modtager trusler.

[ … ]

Når det udarter til personforfølgelse og krænkelse af privatlivet, er det selvsagt alvorligt, men at Özlem Cekic modtager klamme beskeder fra mænd, der sidder og keder sig, kan næppe være relevant for andre. Man bør være opmærksom på, at nogle kvinder synes parate til at udleve en hel del klynk for at sikre sig opmærksomhed i rollen som forfulgte og diskriminerede. Der findes vel næppe et mere effektivt middel, hvis man ønsker at få fokus flyttet væk fra sagen og hen på sig selv. Ja, man kunne næsten mistænke visse kvinder for slet ikke at have nogen sag ud over at se sig selv som de stakkels kvinder. Men det er vist ikke så pænt tænkt. Det er vel nærmest grænseoverskridende.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/mediekommentar/2014-11-20/kvinders-store-selvmål

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.