Socialminister: Vi skal være der for børnene

Altinget, 22. November 2016

Af Karen Ellemann (V)

Social- og indenrigsminister

Regeringens udspil til ét system for skilsmissefamilier handler om børnene. Det er børnene, det går ud over, når konflikten mellem forældrene løber af sporet. Det er børnene, der risikerer at stå på sidelinjen og se de voksne, der burde tage sig af dem, grave sig ned i skyttegrave.

Børnene har krav på, at skilsmissesystemet hjælper forældrene til at løse konflikter, frem for at fastholde dem i konflikterne, og de har krav på at blive taget i hånden og hjulpet igennem processen på beskyttende vis.

Når jeg læser de indlæg, der er bragt siden mit første indlæg, hæfter jeg mig ved en bred enighed om, at vi skal gøre en forskel for børnene, særligt i de sværeste konflikter – også selvom det kræver, at vi kridter banen anderledes op for at hjælpe forældrene.

[…]

Link til indlægget


Netværket Mor:

START NU MED AT SCREENE KONFLIKTERNE!!

Vi håber det nye skilsmisse system holder op med at se på højkonflikterne som “skyttegravskrig” hvor begge forældre har en lige andel af konflikten.

En beskyttende forælder, der er oppe imod en løgnagtig og manipulerende psykopat, der kun har fokus på egne behov, er ikke en jævnbyrdig konflikt, hvor man bare kan “tage sig sammen”.

Når et normalt empatisk menneske tvinges til at “samarbejde” med en psykopat, eller et barn tvinges på samvær hos en psykopat, er der kun ét resultat: ofrene bliver ødelagte mennsker som går til grunde.
– Psykopaten er fuldstændig ligeglad, og går på jagt efter nye ofre…

Sørg nu for at sceene for vold og psykopati – inden der gøres noget som helst andet.

Hverken domstolene, statsforvaltningen eller Ankestyrelsen har vilje eller kompetence til at tage sig af komplicerede konflikter.

JURA kan ikke løse højkonflikter – i stedet bør PSYKIATRIEN inddrages.
– For hvad ved dommere, jurister og børnepsykologer om alvorlige fysiske underudviklinger i hjernen – også kaldet psykopati?

Der skal helt grundlæggende ændringer til og dygtige fagfolk inddrages.

Det er en grund til at højkonflikterne indeholder ord som:
psykisk vold, PTSD, stalking by proxy, voldtægt, fysisk vold, incest, mord, mordforsøg, selvmord, bortførelse…


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.