SKILSMISSE-DANMARK RÅBER PÅ MERE LIGESTILLING

Manu Sareen bør snart skiftes ud med en minister, der evner at have fokus på hvad der er bedst for barnet – i stedet for fædrene.

Manu Sareens ensporet fokus på skilsmisserne er ved at være trættende. Det er frustrerende forsat at høre om at Foreningen Far trækkes ind i samråd, hver gang der skal laves ændringer af lovgivningen.

Dette er især frustrerende når ministeren samtidig ignorerer henvendelser fra fagfolk og organisationer, der i 8 år har kritiseret Forældreansvarsloven. Fagfolk som forudså de problemer, vi har i dag, allerede da loven var et udkast.

Ydermere ignorerer ministeren de voldsramte kvinder og børn som lovgivningen rammer hårdest. De fastholdes i et forhold til deres krænker, der kan forsætte deres overgreb, med Manu Sareens velsignelse.

Vi er træt af at politikerne fjerner fokus på højkonflikterne og skjuler dem i en debat om ligestilling.

En ligestillingsdebat der på ingen måde tilgodser børnene…

Hvis politikerne forsætter ud af dette spor og fuldstændig ligestiller mænd og kvinder i forhold til barnet, vil fødselstallet ganske enkelt gå i stå.

For hvilken kvinde, med respekt for sig selv, vil vælge at få et barn hvis der er 50% chance for at miste barnet i en skilsmisse?

Alternativt vil endnu flere kvinder vælge at få et barn med en donor-far.

 


MINISTER: SKILSMISSE-DANMARK RÅBER PÅ MERE LIGESTILLING

Information, 26. Januar 2015

Skilsmisselovgivningen skal meget mere i sync med virkeligheden, mener socialminister Manu Sareen.

Der er brug for større ligestilling mellem mor og far ved en skilsmisse, fordi mænd i dag i højere grad ønsker at være forældre.

Det siger Manu Sareen (R), minister for børn, ligestilling og sociale forhold, til, at flere partier ifølge Politiken ønsker at gøre op med kvinders dominans over fædre efter en skilsmisse.

– Vi kan se, at der er mange konflikter, og at der er mange årsager til dem, siger ministeren til Ritzau.

I dag er det i 90 procent af tilfældene kvinden, der bliver såkaldt bopælsforælder. Modsat ender manden typisk som samværsforælder.

– Jeg tror, det handler om, at skilsmisse-Danmark råber på nye tiltag, som er meget mere i sync med virkeligheden.

– Den virkelighed er, at der nu er en mand og en kvinde, der begge vil være forældre, hvor det før i tiden mest blev overladt til kvinden, siger Manu Sareen.

http://www.information.dk/telegram/522514


Læs også:

LIGESTILLING?! [1:3]
LIGESTIL EN LIVMODER?! [2:3]
TAG MAGTEN OVER DIT EGET LIV [3:3]

 

HVAD ER DET MED MÆND OG BØRN?
ligestilling_03

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.