SANDHEDEN OM PSYKOPATISKE FORÆLDRE

“Psykopatiske forældre fortjener ikke vores respekt eller kontakt… Selvom vi deler DNA eller efternavn er de stadige skadelige for os.”

“Børn af psykopatiske forældre opdager på et tidspunkt at de ikke er opdraget af “virkelige mennesker”, men af personer som efterligner følelser og omsorg.”

“I virkeligheden kan disse forældre ikke elske deres egne børn. Deres egne behov og agenda fylder alt.”

https://www.youtube.com/watch?v=KqUj1k55VkQ


Netværket Mor:
Vi er meget enige! En psykopatisk forælder bliver aldrig i stand til at tilsiddesætte sig selv. De har ingen empati, samvittighed eller evne til at sætte sig i andre sted. Og det bliver ALDRIG bedre.

Så der er kun et at gøre – kom væk, få psykopaten ud af dit liv så hurtigt som muligt, så skaderne bliver mindre.

Desværre er domstolene, kommunerne og Statsforvaltningen uden vilje eller kompetence til at anderkende at de i næsten alle højkonflikter og sidder overfor en psykopatisk forælder, der skader den beskyttene forælder og barnet.

Ofte er psykopaten den der primært ønsker samarbejde og konfliktmægling, den der ønsker at fastholde kontakt til ekspartneren med alle midler, så hævn-overgrebne kan forsætte.

Hvis den direkte kontakt ikke er mulig imellem den beskyttende forælder og psykopaten, bruges barnet ofte som våben til indirekte at skade den beskyttende forælder. Psykopatens manglende empati, indlevelse og samvittighed betyder at denne ikke ænser hvad dette overgreb gør imod barnet.

Domstolene, kommunerne og statsforvaltningen er lige så skyldige i overgrebene imod barnet, som psykopaten er. Så længe de fortsætter med at have fokus på forældrenes rettigheder (især farens) i stedet for barnets ret til en barndom uden vold og overgreb.

En psykopatisk forælder – er IKKE en forælder.
En psykopatisk forælder – er et ondsindet uhyre, der ALDRIG bliver i stand til andet end at skade barnet!


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.