RIKKE SKAL BETALE BØDE FOR AT DELE BILLEDE AF BLOTTER

Foreningen Mor (FB kommentar):
Blotteren fik en bøde på 2.500 kr for at krænke et barns blufærdighed! Barnets mor delte billeder af ham for at hjælpe politiet med at pågribe ham. Hun fik 5.000 kr. i bøde.

Men hvorfor skal det være kriminelt at vise et billede af en kriminel, når alt hvad der blev skrevet var sandt og blev bekræftet i retten, hvor han blev dømt? Det kan man godt undre sig over.

Der foregår mange krænkelser af folks privatliv i disse år. Men når der falder dom, virker det som om, det er de forkerte, der nyder lovens beskyttelse. Man kan også undre sig over, at sagsøgers navn ikke fremgår i medierne. Er domme da ikke offentlige?

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Netværket Mor:
Man bliver træt, træt, træt, TRÆT!!!!
Vores retssystem i en nøddeskal: “Det er mere synd for krænkeren end ofrene”. Hvis det ikke er en dysfunktionel tankegang, så ved vi ikke hvad det skal kaldes?!!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

EkstraBladet, 27. juni 2017

Rikke Louise Andersen er ved Retten i Nykøbing Falster tirsdag blevet idømt en bøde på 5000 kroner for at dele et billede på Facebook af en blotter i august. Det skriver Ritzaus Bureau.

Den 35-årige mor til en 10-årig pige delte billeder af en 19-årig mand, som 4. august sidste år blottede sig for pigen og en af pigens veninder ved en Dagli’Brugsen i Nyråd.

Har nægtet
Rikke Louise Andersen har tidligere nægtet at betale bøden. Hun mener ikke, det kan være rigtigt, at hun skal straffes hårdere end den mand, som blottede sig for hendes datter, og derfor har sagen været omkring retten. Blotteren er selv blevet idømt en bøde på 2.500 kroner.

I første omgang blev Rikke Louise Andersen frifundet på grund af en procedurefejl begået af anklagemyndigheden, som havde tiltalt hende efter en forkert paragraf. Siden valgte anklagemyndigheden at tiltale Rikke Louise Andersen igen, og hun er nu dømt.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *