PSYKOPATI ER IKKE OFRENES PROBLEM – DET ER ET SAMFUNDSPROBLEM!

“Lad os få psykopati frem som samfundsproblem og kalde en spade for en spade, i stedet for at prøve at bortforklare en neurologisk skade, som 3% af den mandlige og 1% af den kvindelige befolkning bærer i frontallappen i hjernen som en kønskamp!”

Ovenstående er en kommentar skrevet af en kvinde her på Netværket Mor. Det er en meget skarp iagttagelse, som vi her på Netværket Mor er meget enige i.

Vi er meget overbevidst om at hovedsagen af højkonflikterne kan løses ved at lade højt professionelle psykiatere screene for psykopati. Når det er afgjort om det er mor eller far der er dyssocial personlighedsforstyrret (psykopat) skal modparten/ofrene skånes for kontakt/samvær med denne forælder.

Og lad os lige slå fast. DET ER IKKE SYND FOR EN PSYKOPAT. En psykopat higer kun efter magt og kontrol. Børnene er kun et middel for at nå hertil og de er ikke i sig selv interessante for psykopaten. Netop derfor beskriver mange ofre også at interessen for børnene først manifesterede sig hos den psykopatiske forælder, da bruddet var en realitet.

Som kommentaren beskriver, er det meget snedigt at de dyssociale mænd formår at skjule højkonflikterne som en kønskamp. Især med den mangeårige propaganda omkring de stakkels mænd, der slet ikke får andel i ligestillingen. “Det passer som fod i hose.”

De er især smart, fordi det viser sig at de fleste udenforstående hopper med på konceptet. De ved ikke at disse sager ikke handler om normale og velfungerende forældre, men om forældre med en underudvikling i hjernen, der gør dem skadelig for deres omgivelser. Forældre der er samvittighedsløse, manipulerende og løgnagtige. Altså et anliggende imellem et offer og en krænker (psykopat).

Udadtil fremstår de som de stærke, sympatiske og mest velfungerende. De har gennem mange års træning lært at sige præcist det omgivelserne forventer. Dette uden at skelne til om det stemmer overens med virkeligheden. Dette manipulerende overgreb efterlader ofrene som de mindst troværdige, som de svage, anklagende og mest konfliktende.

Og de fleste mennesker har en evne og vilje til at foretrække at identificere sig med og støtte de stærkeste!! Så ofte på grund af manglende indsigt støtter de psykopaten i dennes overgreb imod sit offer (victim blaming).

Det er netop hvad der sker i Statsforvaltningerne og ved domstolene.

Måden højkonflikterne håndteres på, kan sammenlignes med at lade en blind dirigere trafikken. Skulle billisten tillade sig at fremhæve det uheldige i det, får denne straks en bøde eller ryger i fængsel. Og den blinde fortsætter med at lade bilerne smadre ind i hinanden, men kan fralægge sig ansvaret på grund af sit manglende syn.

 


Læs også:

Børn med psykopaten

PSYKOPATER

Samvær med psykopatisk forælder er svært

5 GODE RÅD TIL NÅR MAN BLIVER SKILT FRA EN HØJKONFLIKT PERSON

Den pæne psykopat

Psykopatens Ofre

Psykopati i følge FBI

Hvordan genkender man en psykopat?


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.