Mand anklaget for at voldtage sin fødende kæreste: Veerne gjorde ham liderlig

Kæresten stod på alle fire og havde voldsomme veer. Det fik angiveligt manden til at springe på hende, fordi han var liderlig

En britisk mand i 40’erne blev så liderlig, da han så sin kæreste på alle fire i et forsøg på at lindre smerterne, mens hun var i fødsel, at han kastede sig over hende og voldtog hende.

Sådan lyder anklagen i en retssag mod faren, som netop nu er i fuld gang i retten i den britiske by Hull.

Manden nægter sig skyldig i anklagerne, som lyder på, at han skulle have overfaldet kæresten, og fortsat med at voldtage hende, selvom hun undervejs skreg af smerte og tiggede ham om at stoppe med sit foretagende. Det skriver Daily Mail.

Efterfølgende, har den dengang gravide kvinde forklaret i retten, agerede manden, som om intet var hændt, og tilbød endda sin fødende kæreste at gøre et bad klar til hende. Et par timer senere fødte hun parrets fælles søn på hospitalet.

Anklageren i sagen, Michael Greenhalgh, fortæller, at parret gik i seng ved halv tolv-tiden om aftenen. Allerede da kunne kvinden mærke, at veerne var på vej. Kæresten faldt i søvn, men hun kunne ikke sove, og efter kort tid kom smerterne ganske rigtigt. Kvinden stillede sig på alle fire, som hun havde fået at vide, at hun skulle gøre, for at dulme smerterne.

– Hun var i den position, da anklagede vågnede. Han så hende nøgen på alle fire, og sagde, ’jeg føler mig liderlig’, hvortil hun svarede, ’er du seriøs?´forklarer Michael Greenhalgh.

– Så tog anklagede stilling bag hende og begyndte at have sex med hende, fortsætter han, og understreger, at kvinden ’gjorde det klart’, at det ’ikke var noget, hun ønskede, eller noget, hun gav samtykke til’.

Efter at have født boede den nybagte mor hos sin egen mor, fordi varmen var defekt i parrets hjem. Da hun vendte hjem, meldte hun voldtægten til politiet. Anklageren fortæller, at beskederne parret imellem i første omgang var i god tone, og omhandlede den nyfødte dreng. Men da hun vendte hjem og genså soveværelset, hvor voldtægten havde fundet sted, blev hun mindet om det voldsomme scenarie. Desuden bemærkede hun en ændring i mandens opførsel, som hun ikke mente, var passende for et hjem med et lille barn.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *