Mand anklaget for at voldtage sin fødende kæreste: Veerne gjorde ham liderlig

EkstraBladet, 24. November 2016

Kæresten stod på alle fire og havde voldsomme veer. Det fik angiveligt manden til at springe på hende, fordi han var liderlig

En britisk mand i 40’erne blev så liderlig, da han så sin kæreste på alle fire i et forsøg på at lindre smerterne, mens hun var i fødsel, at han kastede sig over hende og voldtog hende.

Sådan lyder anklagen i en retssag mod faren, som netop nu er i fuld gang i retten i den britiske by Hull.

Manden nægter sig skyldig i anklagerne, som lyder på, at han skulle have overfaldet kæresten, og fortsat med at voldtage hende, selvom hun undervejs skreg af smerte og tiggede ham om at stoppe med sit foretagende. Det skriver Daily Mail.

Efterfølgende, har den dengang gravide kvinde forklaret i retten, agerede manden, som om intet var hændt, og tilbød endda sin fødende kæreste at gøre et bad klar til hende. Et par timer senere fødte hun parrets fælles søn på hospitalet.

Anklageren i sagen, Michael Greenhalgh, fortæller, at parret gik i seng ved halv tolv-tiden om aftenen. Allerede da kunne kvinden mærke, at veerne var på vej. Kæresten faldt i søvn, men hun kunne ikke sove, og efter kort tid kom smerterne ganske rigtigt. Kvinden stillede sig på alle fire, som hun havde fået at vide, at hun skulle gøre, for at dulme smerterne.

– Hun var i den position, da anklagede vågnede. Han så hende nøgen på alle fire, og sagde, ’jeg føler mig liderlig’, hvortil hun svarede, ’er du seriøs?´forklarer Michael Greenhalgh.

– Så tog anklagede stilling bag hende og begyndte at have sex med hende, fortsætter han, og understreger, at kvinden ’gjorde det klart’, at det ’ikke var noget, hun ønskede, eller noget, hun gav samtykke til’.

Efter at have født boede den nybagte mor hos sin egen mor, fordi varmen var defekt i parrets hjem. Da hun vendte hjem, meldte hun voldtægten til politiet. Anklageren fortæller, at beskederne parret imellem i første omgang var i god tone, og omhandlede den nyfødte dreng. Men da hun vendte hjem og genså soveværelset, hvor voldtægten havde fundet sted, blev hun mindet om det voldsomme scenarie. Desuden bemærkede hun en ændring i mandens opførsel, som hun ikke mente, var passende for et hjem med et lille barn.

Link til artiklen


Foreningen Mor, 25. November 2016

Den ene dag hører man om en “far” i Norge, som planlagde seksuel udnyttelse af sit endnu ufødte barn sammen med andre mænd bag om ryggen på moderen.

Så hører man om en “far” i Tyskland, som med sit to-årige barn som passager i bilen forsøger at mishandle moderen til døde ved at have bundet hende fast til bilen imens han kører med 80 km. i timen.

Og man hører om en “far” i Danmark, som dræber børnenes mor Hafida og kører med børn og liget rundt i bilen og alligevel får forældremyndighed.

Eller man hører om en “far”, hvis egen mor og stedfar får hans datter efter at den lille pige har siddet i fars bil, mens han likviderede hendes gravide mor og datterens stedfar.

Og nu læser man så om en “far”, som voldtager moderen under fødslen og kalder den nyfødte datter luder!

Men hvis en mor advarer imod en farlig “far”, så er lovgivningen sådan, at hun alene fordi hun har prøvet at beskytte sit barn helt risikerer at miste det, så det kommer over til faderen og bo.

I Danmark ville faderen, som voldtog den gravide mor næppe blive dømt, for moderen kan jo ikke bevise det. Så han ville trods denne forbrydelse ikke blive straffet samt have sine fulde forældrerettigheder. Han ville også på Facebook kunne fremstille moderen som en løgner og blive troet på – også af myndighederne.

Og fremover er der lagt op til en endnu værre lovgivning, hvor en mand vil kunne voldtage en kvinde og have fuld ret til barnet alene fordi han deler dna med dette barn. Moderen vil stå magtesløs i sådanne tilfælde. Det samme vil gælde den mand, hun måtte være gift med.

Genetisk faderskab skal i følge regeringen fremover give en absolut ret til også at være social far for barnet hen over hovedet på barnets egen mor og familie. De får ikke noget at skulle have sagt. Det er sådan Foreningen Far ønsker det og står det til dem, får en genetisk far ret til at kræve dna-test af et muligt barn i hele dette barns levetid.


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.