Man forlader ikke en kontrolfreak

Husker du “En far giver op” fra Ekstra Bladet? Martin V skrev til Nationen om, at han ikke må se sin datter og nu får besøg af kriminalforsorgen, fordi han tog kvælertag på sin ekskone.

Artiklen blev delt mange gange på Facebook, og Suzanne Bjerrehuus skældte ud på de satans mødre, der starter så mange sager op, at fædrene ikke har råd til en advokat.

Jeg har mødt Martins ekskone – lad os kalde hende Lene – og hun har en helt anden fortælling om sin skilsmisse fra Martin.

Lenes fortælling om skilsmissen kan du læse i ebogen “Man forlader ikke en kontrolfreak”, som du kan finde i iBooks Store, i Kindle Store og på Saxo.com.

Her kan du læse to korte uddrag fra bogen:


Juni 2014: Henover sommeren klager min datter over at have ondt i tissekonen, hver gang hun kommer hjem fra samvær. Jeg tillægger det umiddelbart et hygiejnisk anliggende, da hun også er rød. Men da hun en morgen, dagen efter samvær, vågner op med en stor, rødbrun plamage i sine trusser, bliver jeg temmelig urolig. Jeg ringer til lægen.

Lægen mener, hun kan have kradset sig selv og beder mig være opmærksom på, om det forsætter med at bløde. Jeg synes, det virker som ret meget blod, og jeg kan ikke holde de tanker ud, der opstår.

Da Isabella de næste gange kommer hjem fra samvær, fortæller hun igen, at hun har ondt i tissekonen, og jeg spørger om, hun mon kan have kradset sig selv. Hun fortæller, at Martins store dreng på 10 år har kradset hende i tissekonen.

[…]

Link til artiklen

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Netværket Mor:

Takket være statsforvaltningen er denne pige på samvær hos sin far.

Hvad skulle danske skilsmisse-børn dog gøre uden statsforvaltningen?

– Vi ville risikere at disse børn blev velfungerende helstøbte empatiske unge mennesker med tillid til deres omgivelser!

Nej, det skal vores retssystem nok sørge for at få stoppet!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.