Ligestillingsdebatten sender kvinder med børn tilbage til 1800-tallet!

Den danske lovgivning giver i dag mænd magt over kvinder og børn, som ikke er set siden 1800-tallet. Kvinder i dag bliver stadig gravide, føde børn og opfostre dem, men det er mændene som bestemmer i sidst ende. Kvinder er i ligestillingens navn ved at blive reduceret til „fødemaskiner“, der skal adlyde faren uagtet at hun ikke længere bor sammen med ham.

Kvinderne har i hele menneskehedens eksistens taget sig af at bære, føde, opfostre og beskytte børnene. Indenfor de sidste 15 år har der været en tiltagende forestilling om at manden pludselig kan vælte ind fra siden og overtage den rolle på lige fod med moderen. Tidens propaganda ser ud til at bygge på temaet: »Mænd og kvinder er ikke ligestillet før halvdelen af børnene bor hos faren ved en skilsmisse.«

Det er uhyggeligt at respekten for moderskabet og barnets tarv, er ved fuldstændig at forsvinde på bekostning af en politisk dagsorden, der lugter langt væk af mænds angst for at miste magt og indflydelse.

Vi er vidner til en kollektiv psykose hos politikerne og en hel del mænd. Mænd og kvinder bliver ALDRIG ligestillet omkring børn. Det sker ikke før den dag mænd får en livmoder og selv kan føde deres børn!

Med mindre moren har en alvorlig psykisk sygdom eller sidder fast i et misbrug, hører et lille barn ALTID til hos sin mor, som i 90-95% også er barnets primære tilknytningsperson. Det er ikke noget vi kan lovgive os ud af. Det er de mekanismer menneskehedens overlevelse er baseret på.

Hvis man tager barnet fra moren, kan Danmark slet ikke reproducere sig selv.

For hvilken kvinde, med respekt for sig selv, vælger at få et barn, hvis hun ved, at hun med ca 50% sandsynlighed mister barnet i en skilsmisse?

Det bliver i hvert fald ikke danskere, der kommer til at overbefolke verden, sådan som lovgivningen fungerer i dag. For den dag det for alvor går op for yngre kvinder i Danmark, hvad det er der foregår, vil fødselstallet gå helt i stå.

Derfor lyder Netværket Mors advarsel til alle yngre kvinder i Danmark:
Lad være med at få børn i Danmark eller få dem med en donor.
Alternativt, flyt til udlandet og få børn med en udenlansk mand. Der findes gudskelov stadig kulturer, hvor man ikke kunne drømme om at tage barnet fra moderen.

Læs også:

MØDRE ER LANGT DE BEDSTE TIL AT VÆRE MØDRE