LEGALISERET VOLD

Sam Vaknin beskriver i sine forskellige videoer, hvordan narcissisten (psykopaten) reagerer, når hans offer fjerner sig fra ham. Narcissisten oplever det som et ubærligt tab at miste objektet for sin psykiske vold. Og da han ikke kan leve uden objekt for den mentale vold, gør han ALT for at fastholde objektet (ofret).

Det danske system synes også, det er synd for narcissisten. For hvordan skal han klare sig uden sin boksebold? Han kunne jo bryde sammen, hvis han skal tvinges til at forholde sig til sin egen personlighed.

Den danske forældreansvarslov hjælper narcissisten. Gennem denne lov er ofret lænket til sin krænker. Hun tvinges til at samarbejde og til at have gentagen kontakt, selv om det er stik imod eksperters råd.

Ofret bliver livsvarigt skadet af forældreansvarsloven, fordi hun bliver fastholdt i fysisk, psykisk eller økonomisk vold mod sig selv eller gennem barnet i mange år. Børnene skades også enten gennem belastningsreaktioner eller gennem fejludvikling.

Den danske lov fungerer således, at i samme øjeblik det lykkes ofret at få sat selv den mindste grænse for sin krænker, tager systemet fat. Systemet træder til for straks at hjælpe krænkeren med at nedbryde disse grænser, så ofret ikke slipper fri.

I Danmark har man et problem med kvinder, der rejser sig mod fysisk eller psykisk vold. Det problem løser man ved at italesætte, at ofret er pylret. Eller også lancerer systemet en landsdækkende heksejagt, hvor man bilder befolkningen ind, at kvinder er løgnagtige, chikanerende og manipulerende af natur. Og derfor er systemet jo nødt til at ‘sætte sig på dem’.

(At kvinder ikke kan regere sig selv pga. deres ‘svigagtige’ natur, har været en fremherskende diskurs gennem hele patriarkatets historie. Det er dette syn på kvinder, loven understøtter og fremelsker.)

Det er en KLASSISK projektion fra narcissisten, at når ofret trækker sig fra volden, må det være ofret, den er gal med! Den danske lov hjælper ham. Danmark er et slaraffenland for psykopater!

 

Se nogle af Sam Vaknins videoer:

Narcissist’s Victim: NO CONTACT Rules
Do’s and Dont’s to Keep a Narcissist

Læs også:

5 GODE RÅD TIL NÅR MAN BLIVER SKILT FRA EN HØJKONFLIKT PERSON


SAMVÆR MED PSYKOPATISK FORÆLDER ER PROBLEMATISK


DEN PÆNE PSYKOPAT


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.