KYNISK HÆVN: FAR KVALTE DATTER MED PLASTIKPOSER OG DRUKNEDE HENDE I BADEKARRET

Angående faren, der kvalte sin 8-årige datter, så er her et screenshot af, hvad han selv har skrevet i Foreningen Far (!!!!).

Desuden er her et kronologisk sammendrag af sagen baseret på offentligt tilgængelige oplysninger:

12.6.2016: Mor og datter flygter på krisecenter efter et skænderi, som der har været flere af.


BT, 19. jun. 2017

51-årig mands frygtelige hævn mod ekskonen kostede otteårige Louise livet. Nu skal drabsmanden have sin straf

En meget flink og behagelig mand.

Sådan lød beskrivelsen af 51-årige J.J. fra en anden af beboerne på vejen i villakvarteret Rådyrløkken i Odense-forstaden Korup i august i fjor.

Desværre kunne beskrivelsen ikke være mere forkert.

For J.J. havde da få timer tidligere som en frygtelig og kynisk hævnakt mod sin ekskone, som kort forinden var flyttet fra ham mod hans vilje, gjort sig selv til drabsmand.

Det gjorde han ved på allermest grusomme vis at dræbe sit eget kød og blod, sin og ekskonens otte-årige datter Louise, som i soveværelset på det rummelige parcelhus’ første sal fik frarøvet livet af sin egen far, der klæbede den spinkle piges mund til med gaffatape, trak to plastikposer over hendes hoved og derefter gennem flere minutter og ad to omgange klemte til om hendes næse, mund og hals.

Hvorefter han – for at sikre sig datterens død – bar hende ud på badeværelset og lagde hende under vandoverfladen i det fyldte badekar.

Den afstumpede og dybt tragiske handling fremgår af anklageskriftet mod J.J., som mandag skal have sin straf ved Retten i Odense.

Den 51-årige mand har siden grundlovsforhøret dagen efter barnedrabet den 3. august siddet varetægtsfængslet i surrogat på Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart. Han erkender at have begået drabet som beskrevet. Derfor bliver retssagen afviklet som en tilståelsessag. En mentalerklæring har fastslået, at han er egnet til almindelig fængselsstraf.

Da J.J. den skæbnesvangre sene aften havde taget livet af Louise, ringede han sin 40-årige ekskone op og fortalte hende det frygtelige, han netop havde gjort. Og forsøgte derefter at begå selvmord men tilføjede kun sig selv overfladiske snit.

Blot et døgn før tragedien tydede intet på, at der ventede en menneskelig katastrofe på Rådyrløkken i Korup. Da var den 51-årige familiefar på udflugt til Blåland med Louise og en søn fra et tidligere ægteskab.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *