KÆRE JESPER LOHSE

HAR DU TID? ELLER ER DU I GANG MED AT BØRSTE BIKINIEN AF PÅ VARMERE STRØG? ELLERS ER DIN STORE CHANCE DER NU, ALTSÅ CHANCEN FOR AT VISE, AT DU VIRKELIG KERER DIG OM BØRNS VILKÅR –– OG IKKE KUN OM FÆDRES EJENDOMSRETTIGHEDER OVER DERES VED LOV TINGSLIGGJORTE BØRN.

I Hjørring sidder en tiårig dreng og tigger om din hjælp. Kommunen holder ham tilfangetaget i en institution, hvor han nu sidder på 9. måned og savner sin mor, fordi han er bange for sin far. Faren har fået tildelt den fulde forældremyndighed ved landsretten og venter vel nu bare på, at drengen bliver mør og bryder sammen af dette tvangsindgreb og åbenlyse brud på Lov om Menneskerettigheder.

Der er intet, der tyder på, at drengen, som nu er suicidal –– ikke mindst, fordi han kun må se sin mor en time om måneden –– kan komme ud af institutionen, før han indvilger i at bo hos sin far. Det er der intet, der tyder på, han gør.

Du kan se nogle af de øvrige overgreb, som drengen har været udsat for her.

Jeg tilspørger dig, fordi du tidligere har vist evne og vilje til at gå ind i personsager, selvom du påstår det modsatte. For eksempel gik du hårdt ind i kampen for Brian Kristensens tre gange tvangsanbragte barn og lobbyede for, at barnet skulle hjem til far. Det var virkelig noget rod, Aalborg Kommune dér havde gang i dér, og du kæmpede hårdt for at få barnet hjem til far, selvom begge forældre –– efter det oplyste –– var udfordrede. Du gik så vidt som til at forlange, at borgmesteren afbrød sin ferie for at tage sig af sagen. Til overflod lykkedes det dig også at få Brian Kristensen –– mangeårigt medlem af Foreningen Far –– ind som den bærende case i et af de fire afsnit i DR2’s Krigen om børnene.

Dette er din store chance for at forbedre dit image og mane alle anklager om kønspartiskhed i jorden. Forestil dig, hvor stærkt det vil virke, at formanden for Danmarks fædrerettighedsforening i Go’ Morgen/Aften Danmark taler en lille drengs sag, særlig da taget i betragtning, at du dermed går imod en far.

Rigtig god ferie.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *