Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre

bogcover_print2_web

Bog om ”Hverdagen psykopater” af psykiater og forfatter Henrik Day Poulsen.

Bogen sætter fokus på mennesker, du møder i din dagligdag som kollega, ægtefælle eller på TV.

Bogen beskriver også kriminelle og andre afvigeres adfærd og forsøger at give indblik i en forbryders hjerne. I bogen henviser Henrik Day Poulsen til en stor international undersøgelse fra tolv lande blandt over 22.000 indsatte, der viser, at 46% af dem var psykopater. Dette tal skal sammenlignes med 2-3% i baggrunds-befolkningen.

I bogen ”Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre” forsøger Henrik Day Poulsen at indkredse mulige forklaringer på både hverdagens psykopater samt kriminelles handlinger og giver læseren et indblik i en forbryders hjerne.

Blandt “det etablerede Danmark“ er der fortsat berøringsangst for emnet. Det er Henrik Day Poulsens anden bog om psykopater. I 2003 udkom „Psykopater – når mennesker bliver hensynsløse og farlige“ og denne bog blev hurtigt meget populær.

Henrik Day Poulsen har siden bogens udgivelse holdt hundredevis af foredrag om psykopater. ”Årsagen hertil er nok, at mange mennesker pludselig kunne se, at vi alle på et eller andet tidspunkt møder psykopater. Foruden at være et stort problem for deres omgivelser, så virker psykopater også fascinerende og interessante for mange. Vi hader dem, men elsker at læse om deres adfærd”, siger Day Poulsen.

Flere af Day Poulsens lægekolleger tog dog skarpt afstand fra bogen i 2003. ”Jeg er blevet beskyldt for at være alt fra uvederhæftig, populistisk til racistisk. Blandt „det etablerede Danmark“ er der altså fortsat berøringsangst for emnet, grænsende til, at man helt lukker øjnene for problemet.

Derfor er der fortsat brug for en bog om psykopater,” siger Henrik Day Poulsen.

http://www.forlagetliva.dk/hverdagens-psykopater-mennesker-der-skader-andre.html


Læs også:

PSYKOPATER

Samvær med psykopatisk forælder er svært

5 GODE RÅD TIL NÅR MAN BLIVER SKILT FRA EN HØJKONFLIKT PERSON

Den pæne psykopat

Psykopatens Ofre


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.