DRABSMAND FIK HJÆLP AF HVERT3BARN OG FORENINGEN FAR!

Den 3. august 2016 blev Louise, en 8-årig lille pige dræbt af sin far. Louise lå i sengen og sov, men blev vækket af sin far omkring kl. 23.30. Først kvalte han hende i soveværelset, og derefter valgte han, at bære hende ud i badeværelset, hvor han holdt hendes ansigt nede under vandet – dette iflg. Ham selv, for at sikre sig at hun var død. Det var hun – og der var ingen luftbobler at se.
Ifølge undersøgelsen af den lille piges lig, var dødsårsagen kvælning – muligvis kombineret med drukning. Man kunne IKKE sige med sikkerhed, om hun rent faktisk var død da hun blev holdt nede i badekarret. At der ikke var nogen luftbobler at se, har man kun drabsmandens ord for.
Louise var som alle andre piger
Louise var en 8-årig livlig pige, med blond hår, blå øjne og huller i ørene. Hun nød at lege med sin dalmatiner hund, synge og høre yndlingssangen ”Let it go” fra tegnefilmen frost. Hun havde samlet på Disney kort, spillede gerne familiespillet Vildkatten, gik til gymnastik, og legede med sine venner.

Louise var begrebet af en typisk dansk pige… Hun kunne have været DIN datter… Din niece… Din kusine… Hun kunne have været din nabo eller en legekammerat til dit barn.


Fakta over sagen:
 • 12 juni 2016: Moderen og datteren flygter på et krisecenter. Moderen har igennem 10 år været udsat for fysisk og psykisk vold, skub, spark, slag mv. Hun har sågar tidligere været på hospitalet pga. skader efter volden – Dog valgte hun som mange andre voldsramte kvinder, ikke at anmelde ham. Han har flere gange giver både hende og datteren Louise dødstrusler. Han truede hende sågar med, at hvis hun gik fra ham, så skulle han nok få fat på datteren. Den 12. juni 2016 får hun under et skænderi nok, og hende og datteren flygter på krisecenter. Efter hun flygtede, chikanerede han hende på både mail og sms. Datteren Louise var bange for ham, der var endda social faglig undersøgelse på hende hvor det fremgik at der var noget galt i familien. Louise tissede i bukserne– et kendt tegn hos børn der er udsat for vold og/eller overgreb. At tisse i sengen stoppede hun dog med efter de flygtede på krisecenter.

 

 • 26. juni 2016: Laver Faderen/drabsmanden Johnny Jonassen et opslag hos Foreningen Far, hvor han beder om råd og vejledning til hvordan han skal gribe situationen an. Han får her mange råd til hvad han skal gøre og sige til Statsforvaltningen, for at fremstå så godt som muligt.

 

 • 27 juni 2016: Parterne modtager en indkaldelse til møde i Statsforvaltningen der er fastsat til d. 20 juli 2016
 • 1 juli 2016: Laver drabsmanden Johnny Jonassen endnu et opslag hos Foreningen Far, hvor han beder han om råd til hvordan han skal forsvarer sig mod en krisecenter udtalelse fra det krisecenter moderen er på. Her får han masser af råd og vejledning.
  “Johnny Jonassen
  1. juli
  Nogen som har et eksempel på en krisecenter attest /udtalelse
  så man kan forberede sig på hvad der kommer?
  Jeg har hørt at de meget sjældent er Objektive, men underligt nok alligevel tillæges stor vægt ?”

 

 • 3 juli 2016: Laver han endnu et opslag i Foreningen Far. Denne gang omkring hvor længe der skal gå, før den tid ham og hans datter er fra hinanden har en juridisk betydning.
  Johnny Jonassen
  3. juli
  Hejsa
  min kone stak af med min datter, (der fyldte 8 år i går) for 3 uger siden.
  Dagen i statsamtet er den 20.Juli altså 37 dage hvor jeg ikke har set hende til den tid(heller ikke snakket i telefon)
  Er der et tidspunkt hvor man vil vurdere at der er gået så lang tid
  at samvær ikke skal gives til mig”
 • 3 juli 2016:  kl. 19.11 oplyser han i en kommentar, at han nu skal til at bruge hvert 3 barn til at hjælpe ham i sin sag
  “Johnny Jonassen Jeg ringede til en advokat med speciale i den slags sager, han sagde at det faktisk var bedre at jeg ventede med at bruge ham til en evt retsag. Og indtil da bruger det firma der hedder “Hvert 3 barn” Det er bestemt ikke gratis, men de er super dygtige, og eftersom jeg sidder tilbage med hele budgettet også, er det vist en fin løsning.”

 

 • Ca. 14 juli 2016: Han sætter deres hus til salg

 

 • 17 juli 2016: Er moderen og datteren Louise i Kolding badeland sammen med moderens søster. Her ser de faderen og flygter ind i omklædningsrummet. Faderen går ind i damernes omklædning for at hente datteren. Politiet bliver tilkaldt, og faderen påstår pludseligt at datteren skulle have sagt at hun ønskede at bo hos sin far 7/7. Der er dog ingen andre der har hørt pigen siger dette. Her er hans opslag fra 17 juli, med opfølgningen 20.juli også:
IMG_5156
 • 17. juli 2016: I en kommentar skriver han  igen om sin brug af hvert3barn
  “Johnny Jonassen Jeg har dels brugt statsamtets juridiske hjælp til at få udfyldt “anmodning om hjembringelse ved Odense Fogedret. Deels har jeg brugt ” Hvert 3’de barn”
 • 20 juli 2016: Parterne har møde i Statsforvaltningen. Faderen og drabsmanden Johnny Jonassen gør brug af de råd, han har modtaget i foreningen far og hvert3barn. Moderen beder om fuld forældremyndighed, overvåget samvær til faderen og fortæller om hans voldelige og bekymrende adfærd, hans alkohol problemer mv. Moderen oplyser hun bor på krisecenter og statsforvaltningen læser den socialfaglige undersøgelse på datteren,  hvor det fremgår at der er noget galt i familien. Alligevel beslutter Statsforvaltningen en midlertidig 7/7 ordning efter faderens ønske, og lader bopælen bliver afgjort i retten. Moderen fik ligeledes at vide, af statsforvaltningen, at hvis hun ikke fandt noget at bo i, udover et krisecenter – så ville faderen få forældremyndigheden. Statsforvaltningen KRÆVEDE at moderen udlevede datteren til samvær.
 • 22 juli 2016: kl. 17.11 praler drabsmanden Johnny Jonassen i Foreningen Far’s gruppe med, at han havde brugt 25 timer på at lave en skrivelse til Statsforvaltningen. En skrivelse der er lavet efter de råd og vejledning han har fået fra Foreningen far og hvert3barn.
 • Louises første samvær med sin far: Efter at have været hos sin far for første gang efter de flygtede. Begyndte Louise at tisse i sengen igen.

 

 • Dræbt på andet samvær: Anden gang Louise skulle på samvær hos sin far. Dræbte han hende, og den lille 8-årige pige blev fundet livløs i badekarret. Efter han havde dræbt datteren sendte han sms’er til moderen, og næste morgen ringer han til hende og fortæller hende, at han har slået datteren Louise ihjel. Faderen var slemt beruset.

 

August 2016: Foreningen Far sletter beviserne
Efter mordet på Louise, kommer det frem at han var blevet rådgivet i Foreningen far. Forening Far  vælger derfor at slette Johnny fra medlemslisten og slette alle opslag fra ham, for at skjule han er blevet rådgivet og hjulpet via siden.
Juni 2017: Drabsmanden Johnny Jonassen får 14 år for mordet på sin 8 årige datter.
Mænd står for drab, forbrydelser og den grove vold mod børn!
I en udtalelse fra Psykiater Henrik Day Poulsen er det oftest mænd, der begår grufulde drab på deres børn. Det skyldes blandt andet, at mænd generelt er mere ’udad reagerende’, mens kvinder ofte reagerer indad.
»Det er også derfor, at mænd begår væsentligt flere forbrydelser, end kvinder gør. Og derfor er det ofte i familie affærer, at mændene ikke kan forstå og har meget, meget svært ved at acceptere, at de ikke får ret. De føler, at det er dybt urimeligt, og denne her urimelighedsfølelses kan gå over til, at man bliver ekstremt krænket, hvilket kan sætte nogle aggressioner i gang, hvor der også er hævn involveret,« siger han.
Dette er ligeledes hvad der fremgår af den rapport fra SFI – Det Nationale forskningscenter for velfærd. I deres rapport “Vold og seksuelle overgreb mod børn og unge i Danmark 2016“, viser statistikken nemlig, at det er mænd/fædre der er dem der står for den grove vold mod børn.
I denne rapport fremgår det dog også, at der i Danmark IKKE gives straf til forældre i sager om mindre grov vold mod børn. Dette til trods for at revselsesretten er afskaffet, og vold mod et barn går under skærpede omstændigheder. Dette går direkte imod retssikkerheden, menneskerettighederne og de konventioner som Danmark har tiltrådt. I Danmark er det nemlig i orden at yde vold mod sine børn – Så længe det “bare” er mindre grov vold!
Velkommen til det virkelige Danmark… Hvor det er tilladt at yde vold mod børn, og hvor systemet, og foreninger der BURDE hjælpe børn. Går ind og rådgiver voldsmænd.
Statsforvaltningen, Foreningen Far og Hvert3barn har alle 3 blod på hænderne i denne sag, om mordet på 8-årige Louise.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *