»DINE BØRN VIL VIDE, AT DU BLØDTE IHJEL PÅ MIT KØKKENGULV«

I JULI 2015 BLEV EN KVINDE OVERFALDET, VOLDTAGET OG HOLDT GIDSEL AF SIN VOLDELIGE EKSKÆRESTE. PÅ TRODS AF BEVISER I FORM AF VOLDSOMME SKADER PÅ HENDES KROP, GIK OVERFALDSMANDEN FRI.

ANKLAGEMYNDIGHEDEN VURDEREDE, AT DET VAR PÅSTAND MOD PÅSTAND.

»Han greb min arm, drejede den om på ryggen og skubbede mig hårdt. Jeg kunne mærke knoglerne i mit håndled begynde at give efter. Han drejede mig rundt og kastede mig ned på trappen, så mit hoved smadrede ned på trætrinene. Efter at have banket mit hoved mod trappen adskillige gange trak han mig ud i køkkenet og smed mig ned på gulvet. Mens han kvalte mig med sin venstre hånd, slog han mig med den højre, og fandt en køkkenkniv fra en skuffe. Han sagde: »Nu slår jeg dig ihjel. Nu skal du dø. Hvordan føles det – at dine børn vil vide, at du blødte ihjel på mit køkkengulv?«


Netværket Mor:
Vi har et ekstremt højt kvindehad i Danmark som udøves af både mænd og kvinder, og i særdeleshed af embedsmænd.

Hvorfor arbejder det danske retssystem så ihærdigt på at gøre Danmark til et land som kvinder ikke kan være tjent med at leve i?

I Danmark kan kvinder udsættes for vold af sin partner, voldtages på gaden og efterfølgende er det kvindens egen skyld. En mor har stor chance for at miste sit barn, hvis hun får det med en voldelig, psykopatisk og/eller pædofil mand, for retssystemet hjælper hellere krænkere end ofre.

Vi begynder at få associationer til lande som Indien…
Vores bedste råd er derfor:

1. Kvinder skal IKKE få børn med en mand i Danmark. 
– Brug alternativt en donor.

2. Tag en udvidet kursus i selvforsvar.

3. Har du muligheden, så rejs til udlandet.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *