Det hemmelige netværk: Kvinder der kæmper for at beskytte deres børn

hemmelig
“Det hemmelige netværk” handler om et netværk af danske kvinder, der kæmper for at beskytte deres børn.

YouTube, Publiseret 25. juli 2014

Dette er en dokumentarfilm om danske mødre, der er gået under jorden. EU delegerede Angelika Werthmann var involveret og hun arbejder også på at få Oliver hjem til sin mor.

Kvinderne er klar til at gå under jorden ogi fængsel derved at undgå at sende børnene hen til de fædre, som de enten mistænker eller som allerede har udvist tegn på at være voldelige, pædofile eller misbrugere.

Ifølge kvinderne gør den nye Forældreansvarsloven det næsten umuligt at stoppe samvær med forældre, der er enten voldelige, stofmisbrugere eller seksualforbrydere.

Loven kræver, at forældrene SKAL samarbejde og sørge for, at barnet har mulighed for at se begge forældre. Og hvis du ikke samarbejder, risikerer du at miste forældremyndigheden over barnet.

For det forløbne år har TV 2 | ØSTJYLLAND fulgt kvindernes kamp inde i det hemmelige netværk og fulgte dem under jorden.

Danmark ser ud til at være et af de lande, der lovmæssigt er dårligst til at beskytte ofre for vold, overgreb og incest (hvis man overhovedet kan sige at der gøres forsøg på at beskytte ofrene)

Link to YouTube video


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.