Danske mænd bestiller børnevoldtægter – og ser med live på nettet

TV2, 29. januar 2015

Fremover vil vi se flere af en ny type form for overgreb, hvor pædofile køber sig til at se livevoldtægter af børn over Skype eller Messenger. Det oplyser politiet til Radio24syv.

For blot et par hundrede kroner kan pædofile herhjemme købe sig til at se et barn blive misbrugt – typisk i Filippinerne eller i Thailand.

– Det er foruroligende, at man kan sidde i ro og mag bag sin skærm og bestille et misbrug og så kan det finde sted i 10 minutter  og så kan man gå ud og slå græsset eller noget andet bagefter som om intet var hændt, siger Flemming Kjærside, politikommissær hos Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, til Radio24syv.

Kontakten opstår oftest på datingssites, og når betalingen er aftalt bliver barnet forulempet, ofte af et familiemedlem, mens den pædofile herhjemme følger med på webcam og måske giver instrukser til, hvad barnet skal udsættes for.

Flemming Kjærside vil ikke sige, hvor mange af disse sager politiet efterforsker. Han siger dog, at der desværre nok er flere på vej.

Læs hele artiklen her


Læs også:

Reklamebureau finder pædofile

Ti anholdt i razzia: Betalte for at se børn blive sexmisbrugt på nettet

To piger blev reddet fra hans mishandling: Dansker står til 40 års fængsel


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.