BOG: Kærlighedens lænker

Der er i dag 30.000 kvinder der årligt lever i voldelige forhold og desværre er hjælpen og støtten til disse voldsramte kvinder og børn alt for lille og mangelfuld.

Forfatterne formå, på mest indlevende vis, gennem hovedpersonen Dina, at beskrive og sætte ord på hvad mange af de voldsramte kvinder lever i og med – men formår samtidig, ved at følge Dina hele vejen igennem og ud på den anden side, at give håb og tro på, at det kan ændres og lykkes at bryde ud.

Beskrivelse:
“Kærlighedens Lænker” er en stærk historie om et forfærdeligt og meget aktuelt tema. Forfatteren fortæller på indlevende og direkte vis om kvinden hvis forelskelse endte i et mareridt. Den perfekte mand Dina faldt for var psykopat, og langsomt men sikkert nedbrydes hun og holdes i et jerngreb i et ægteskab som er både farligt og destruktivt. Manden Jess dominerer forholdet og nedgør, manipulerer og piller den ellers stærke kvinde ned, bid for bid. Løgne, ydmygelse og vold af psykisk og fysisk karakter udgør hverdagen for Dina.

Alt for sent i ægteskabet går det op for Dina, hvad det er hun er fanget ind i, og at manden hun elsker og ser op til, snyder, lyver og bedrager. Hun holdes nede med trusler og ydmygelser, og Jess’ manipulation. Hun vikles ind i et spind af løgne, angst og bedrag, og finder først viljen til at ville ud og væk, da volden og terroren for alvor også rammer hendes søn. Det er en fortvivlet og desperat kamp for at tro på sig selv og finde støtte og mod til at kæmpe sig fri af de lænker der strammer og holder hende hos Jess. Men der ER håb! Og den støtte og hjælp der kommer til Dina, er fra en noget uventet kant …”

Link til bogen

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.