BOG: FANGET I EN PSYKOPATS NET

BOG_fanget

FANGET I EN PSYKOPATS NET
Af Henriette Dregaard Jensen

Netværket Mor vil gerne anbefale denne bog, som desværre langt fra er en enestående historie. Bogen giver et meget realistisk billede af hvad ofrene bliver udsat for i skyggen af Forældreansvarsloven og måden den forvaltes på:

“Fanget i en psykopats net er en sandfærdig fortælling om mit skæbnesvangre møde med den mand, som skulle vise sig at blive mit livs værste mareridt – en charmerende og sympatisk mand til at starte med, men som forvandler sig til en psykopat med uhyggelige tendenser.

Gradvist bliver jeg viklet ind i hans net, og vores forhold præges af vold, trusler, ydmygelser og manipulation, og jeg er fanget i ensomhed og frygt. Udadtil ser alt ud til at fungere, men under overfladen ulmer alle hemmelighederne og truer med at ødelægge det perfekte billede. Trods disse omstændigheder gifter jeg mig alligevel med ham og bliver også gravid og får mit ønskebarn – en søn, sammen med ham.

Igennem ni år bliver jeg systematisk frarøvet min egen identitet, indtil den dag, hvor jeg endelig har modet til at bryde ud og flygter sammen med vores søn.

Fanget i en psykopats net handler om mine rædselsfulde år i et skjult helvede. Om den efterfølgende kamp om forældremyndighed. Om min søn, der er blevet udsat for overgreb og krænkelser af sin far og om et grotesk retssamfund, der vælger at se bort fra barnets tarv. Og endelig handler den om min kamp for at vende tilbage til et normalt liv.

Bogen er samtidig et tilbageblik på min barndom, der var præget af alkohol, svigt og ensomhed. En barndom hvorfra jeg kan se, at den røde tråd springer ud og følger mig op igennem mit voksenliv.”

Læs mere om bogen her

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.