Børnerådet advarer: Læg ikke børnebilleder op på nettet

Berlingske, 14. maj 2015

Stop med at lægge billeder af jeres børn på nettet, lyder det fra Børnerådet, efter det kom frem, at hundredvis af danske pædofile deler billeder på hemmeligt internetforum.

Mange forældre kan godt lide at dele billeder af deres børn på Facebook og andre diverse sociale medier, men det skal de lade være med.

Sådan lyder det fra Børnerådets formand, Per Larsen. Billederne kan blive misbrugt af pædofile, advarer han.

»De pædofile får fat i børnebilleder fra de sociale medier, fordi forældrene ikke tænker sig ordentligt om, når de lægger billeder ud på nettet. De vil bare vise, hvor dejlige deres unger er, men lige pludseligt bliver billederne delt med tusindvis af mennesker – og uheldigvis kommer de i hænderne på pædofile, der bruger billederne til at komme med den ene sjofle beskrivelse efter den anden,« siger Per Larsen og tilføjer:

»Hold billederne for jer selv og vis dem ved festlige lejligheder, hvis I absolut har behov for at dele billederne med andre.«

Onsdag aften afslørede den norske tv-station NRK, at pædofile fra Norge, Sverige og Danmark samles i et lukket forum, hvor de åbent taler om voldtægt af børn.

[ … ]

Læs hele artiklen her


Læs også:

Pædofile skandinaver deler børneporno i hemmeligt internetforum


Pedofil til NRK: – Foretrekker å snakke med nordmenn


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.