Børnemishandling med lovgaranti

Jyllands-Posten, Kronik 11.10.2009

Mens socialordføreren i Socialdemokratiet bruger kræfterne på at kriminalisere prostitutionskunder, bliver et stigende antal børn dagligt udsat for systematisk børnemishandling. Årsag: Forældreansvarsloven, hvis kyniske og ligeglade håndlangere i statsforvaltningerne garanterer, at børn bliver udleveret til overvåget samvær med psykopater og drabsmænd.

Lad mig lige tage den én gang til for de trægt opfattende: Nej, jeg mener ikke, alle mænd er voldelige. Nej, jeg mener ikke, alle skilsmissefædre er potentielle voldspsykopater. Nej, jeg tror ikke, kvinder er bedre mennesker end mænd. Og ja, jeg kan godt lide mænd.

Med den på plads konstaterer jeg, at forældreansvarsloven bringer helt almindelige mennesker i klemme. Loven betyder, at en dommer kan idømme dybt uenige forældre fælles forældremyndighed med den følgevirkning, at børn bliver udleveret til samvær med voldelige fædre. Ja sågar ammebørn bliver udleveret. Sagt med andre ord: I Danmark foregår der med loven i hånden børnemishandling hver eneste dag, fordi politikere, embedsmænd i statsforvaltningerne og Børnerådet, for at det ikke skal være løgn, raver rundt i deres abstrakte rettighedstænkning i fortolkningen af ”barnets bedste”.

Konklusionen er altid givet på forhånd: ”Barnets bedste” er samvær med begge biologiske forældre, også selv om den genetiske far og mor aldrig har levet sammen.

Læs hele kronikken her


Læs også:

Børn med psykopaten

PSYKOPATER

Samvær med psykopatisk forælder er svært

5 GODE RÅD TIL NÅR MAN BLIVER SKILT FRA EN HØJKONFLIKT PERSON

Den pæne psykopat

Psykopatens Ofre


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.