ARRESTORDRE PÅ BORTFØRERSKEN ANGELINA OPHÆVET TIL FORDEL FOR ASYLANSØGNING

Asyl på hvilket grundlag, vil du vide? Asyl, fordi hjemlandet, Danmark, ikke overholder menneskerettighederne ved ikke at yde beskyttelse over for voldsramte kvinder.

TV2 har angivelig efterspurgt et interview med Angelina, som hun har afslået, da hun mener, at TV2 samarbejder med fædrene, ligesom Globo gjorde i indslaget i sidste uge.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Netværket Mor:
Danmark krænker Menneskerettighederne, overholder ikke Istanbul- eller Børne-konventionen. Politikerne har i samarbejde med det danske retssystem igennem de sidste 10 år gjort Danmark til et retsløst samfund i skilsmisse-sager. Det er gået op for EU og FN for længe siden, og nu også for en dommer i Brasilien.

Hvis de to kvinder får asyl i Brasilien er det endnu et seriøst vink til Danmark. (Vi håber inderligt at de får asyl. Så kan børn og mødre endelig få ordenlig og rolig hverdag.)

Men de danske medier, anført at TV2 og DR2, nægter hårdnakket at tage stilling til virkeligheden og kører forsat fædrerettighedspropaganda til fordel for en særlig gruppe fædre. Fædre der er villige til at sidde og flæbe i bedste sendetid, fordi det hele er så svært for dem. Fædre, der, hvis de havde haft bare lidt situationsfornemmelse, i stedet burde være kravlet ned i et sort hul og skamme sig over at de har formået: først at sende hele familien på krisecenter, og dernæst skræmme dem ud af landet.

Hvorfor stopper de danske medier ikke op en gang, og kigger på det samlede billede og overvejer at “finde 5 fejl” i deres egen kvindehadske dagsorden?

Og hvornår vågner de danske politikere op?

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *