6 TEGN PÅ AT DU SKÆNDES MED EN PSYKOPAT

Psykopater er ikke kun mennesker med tatoverede overarme, der sidder bag tremmer. Psykopaten kan lige så vel være en ganske almindelig familiefar – eller mor der udadtil virker charmerende på omgivelserne. Psykopater er nemlig sociale kamæleoner, der kan passe perfekt ind i enhver situation.

Psykopaten har imidlertid også en anden side af sin personlighed. Denne side kan komme frem, når han eller hun føler sig truet eller keder sig. I sådanne situationer træder psykopatens sande personlighed frem. Hvis du kommer op at skændes med en psykopat, vil han eller hun forsøge at give dig skylden, også selv om det er dig, der er blevet såret eller svigtet.

Der er kun én vej ud af skænderierne med en psykopat. Du skal trække dig helt ud af skænderiet!

Skænderier med en psykopat dræner dig for energi, og du kan komme til at spilde timer og dage i et forsøg på logisk at forstå, hvad det var, der skete. Så næste gang et menneske bruger en eller flere af de seks taktikker over for dig, kan du gøre brug af en anden strategi: Bare send ham eller hende et smil, nik – og gå ud og lev dit liv. Psykopaten fortjener ikke et minut af din tid.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *