250.000 psykopater i Danmark

Netværket Mor:
De fleste eksperter er enige om at mellem 3-5% af befolkningen er psykopater. Nogle psykiatere er begyndt at tale om at tallet kan ligger nærmere 10%. Vi taler altså om flere hundred tusinde psykopater.

Højkonflikterne udgør ca. 2.000-3.000 sager om året. Alt forskning tyder på at der er mindst én psykopat i hver højkonflikt – at disse konflikter er symptomer på disse mange psykopaters floreren.

Før politikerne og embedsmændene er villige til at indse dette, vil højkonflikterne forsætte. Børn og empatiske forældre bliver ødelagte (i tusindvis) af disse psykopater – endda med statens velsignelse!!

Psykopater er eksperter i brugen af psykisk vold, stalking, stalking by proxy, manipulation og trusler. Forældreansvarsloven er den perfekte scene for psykopaternes skuespil – og de elsker det!!

– hvorfor har politikere, embedsmænd og offentlig ansatte så stor sympati for krænkende psykopater?

Vågn nu op og se realiteterne i øjnene!
Vores børn er ofre for iskolde samvittighedsløse krænkere…


I Danmark findes ca. 250.000 mennesker, som lider af personlighedsforstyrrelsen psykopati og det er ganske mange. Fagfolkene kalder det noget andet, men det bliver nu ikke anderledes af den grund.

Mange af os støder på et eller andet tidspunkt ind i en psykopat, eller en person med svære psykopatiske tilbøjeligheder, og så kan nedennævnte være godt at vide. Nogle af disse psykopater er ledere i dansk erhvervsliv, andre er mødre, fædre, ægtefæller, kærester, politikere, og en hel del er kolleger. Hvis du er vokset op med en forælder, som er psykopat, så har du her en meget stor del af forklaringen på nogle af de ting, som du går og tumler med – bl.a. vil du sandsynligvis have mindre selvtillid og selvværd end normalt.

At have en chef eller en kollega der er psykopat (eller har svære psykopatiske tilbøjeligheder) er den største trussel mod et godt psykisk arbejdsmiljø. At have en psykopat tæt inde på livet er direkte sygdomsfremkaldende – dette gælder også på arbejdspladsen.

Læs hele artiklen her


Læs også:

Hvorfor du ikke kan samarbejde med en psykopat

Samvær med psykopatisk forælder er problematisk

Psykopatens ofre


 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.